به گزارش سلام لردگان به نقل از ره به ري، ابطحي از جمله اولين سياست مدارانيست که در فضاي اينترنتي مطلب مي نويسد ، مطالبي که گاه با اهانت به اهل بيت و حضرت علي اصغر (س) همراه بوده( که بعدا مفصلا به شرح آن خواهيم پرداخت) و گاهي با اعلام ارادت به شيوخ عربستاني و اماراتي و بحريني همراه بوده است. در ادامه تصويري از شيخ مهدي کروبي در حال کشيدن سيگار را مشاهده مي کنيد ، در زير اين تصوير که سال ها پيش توسط محمد علي ابطحي منتشر شده است ، از زبان ابطحي خطاب به شيخ اصلاحات نوشته شده است : کجا با اين عجله ، حضرت آقاي کروبي

ابطحي از جمله اصلاح طلباني ست که خواسته يا ناخواسته در سال 88 در مقابل نظام مقدس جمهوري اسلامي ايستاده واز سران فتنه حمايت کردند ، وي همچنين جلساتي با فوکوياما و برخي از سران عرب داشته است(که در آينده به آنها اشاره خواهيم کرد).
در ادامه بخشي از سخنان محمد علي ابطحي در 10 مرداد سال 88 را مي خوانيد ، وي در اين سخنان بر اشتباهات ميرحسين موسوي و مهدي کروبي و برخي از ساکتين فتنه تاکيد دارد ومي گويد : برخي از ديدگاههاي قبلي را قبول داريم و برخي مطالب را که قبلا شجاعت طرحش را نداشتيم اکنون با شجاعت بيان ميکنيد.
محمدعلي ابطحي گفت: مشکلات و سختيهايي که کشور ديد ميتوانست در شرايط خوبي با راي 40 ميليوني کشور اداره شود و بعد از آن يکي از مقتدرترين و صاحب نامترين و بزرگترين کشورهاي دموکراسي در منطقه و يا حتي در جهان باشيم اما متاسفانه رفتاري از سوي موسوي پيش آمد و بعد از انتخابات شخصيتهاي بزرگي چون هاشمي و خاتمي زير يک چتر قرار گرفتند و در نهايت مردم آسيب ديدند. در چنين شرايطي اعلام ميکنم چنين شجاعتي براي بيان ديدگاههايم خوشحال کننده است. جناب آقاي موسوي توهماتي داشت و قبل از اعلام نتيجه، ايشان اعلام رياست جمهوري کردند و بدتر از آن بعد از فاصلهي 11 ميليوني آرا روي مسالهي تقلب تاکيد کردند.

در ادامه، خبرنگار واحد مرکزي خبر درباره تغيير در طرز تفکر و موضعگيريهاي فعلي و چرخش در مواضع در مدت کوتاه پرسيد که ابطحي گفت: شعار تقلب بعد از انتخابات بلافاصله مطرح شد. اين تغيير جهت نيست، اين اشتباه است که از سوي نخبگان شکل گرفته و ضربه بزرگي را به کشور زده است. از عملکرد مثبت اصلاحات دفاع ميکنيم و از موارد مشکلدار اين جبهه انتقاد داريم. اين فرصت کوتاه باعث جمعبندي و افکارم تنظيم شد و اين چرخش رخ داد. ديدگاه ما کاملا روشن است. به نام انتخابات در ايران آشوبي شکل گرفت که آن را به نقد تبديل ميکنيم و برخي از ديدگاههاي قبلي را قبول داريم و برخي مطالب را که قبلا شجاعت طرحش را نداشتيم اکنون با شجاعت بيان ميکنيم.
ابطحي در ادامه افزود: يکي از اتهامات من اين است که وبلاگم را به تخلفات انتخاباتي اختصاص داده بودم. من اين تخلفات را ميپذيرم که در راهپيمايي غيرقانوني به خاطر حمايت از آقاي کروبي حضور داشتم. زندان دليلي براي رسيدن ما به اين جمعبندي نيست. نگراني ويژهاي از نظر شخصي در زندان نداشتم اما دورهي متفاوتي بود و بسياري از دوستانمان که اينجا نيستند و از مبادي ديدگاهي تفاوتي با ما ندارند و به نقطهي عظمت جسارت براي بيان نرسيدهاند نيز مثل ما فکر ميکنند اما شجاعت بيان ندارند.
در ادامه ابطحي در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره ارايه تضمين براي جلوگيري از تغيير مواضعاش گفت: در قبل از انتخابات دوستان جلوي من را ميگرفتند که نقد راجع به مهندس موسوي ننويسم. اين بحث قابل بازگشت نيست. دربارهي اصلاحات هميشه نقدهايي داشتيم. صرف اينکه در مقطعي اين جسارت را پيدا ميکنيم اينجا مينشينيم و زماني که در انفرادي بودم به اين فکر بودم که اولين پستي را که در وبلاگم بنويسم اين است که عضوي از اين نظام هستم و من با زندان رفتن، افتخار اينکه از ابتداي جواني در خدمت نظام بودهام را از دست نميدهم. من عضو اين نظام هستم. سوال شما موجه نيست. ما کار خاصي نميکنيم. ما به انديشهاي که رسيدهايم اعلام ميکنيم.
پيش از اين سيد محمدعلي ابطحي با حضور در جلسه دادگاه، تمام صحبتهاي نمايندهي دادستان را پذيرفت و گفت: صبح پيشنهادي براي ارايهي ديدگاه عمومي در رابطه با اصل انتخابات ارايه شد که من يکي از افرادي بودم که آنها را پذيرفتم.
وي گفت: انتخابات فوقالعاده بود و 40 ميليون راي مسالهاي نبود که بتوان از کنارش گذشت. براي تاريخ ايران افتخار بزرگي بود.
ابطحي افزود: من در جبههي اصلاحات بودم و با آقاي موسوي مخالف بودم و در سال 1384 وقتي از سوي مجمع روحانيون مبارز کانديداتوري وي مطرح شد، من گفتم از آنجا که موسوي مدت زمان زيادي در سيستم حکومتي نبوده، ميتواند توهمات زيادي براي وي ايجاد شود که اين توهمات آسيبهاي زيادي به کشور وارد ميکند.

وي در ادامه گفت: انتخابات اين دفعه متفاوت شد و انتخاباتي بود که دو يا سه سال براي آن کار شد و علتش آن بود که يک جريان اصلاحطلب اعتقاد جدي داشت که اگر بعد از سه پيروزي اصولگرايان در انتخابات که حمايت رهبري پشت آنها بوده، ميتواند انتخاب يک اصلاحطلب به نوعي باعث محدود کردن رهبري و مهار اعتقاد جامعه نسبت به رهبر شود.
ابطحي با بيان اينکه پشتيباني خارجي در اين انتخابات و رفت و آمدها به خارج وجود داشت، گفت: سفر آقاي خاتمي به دنيا يک سفر تبليغاتي محسوب ميشد و حضور برخي از شخصيتهاي بينالمللي در داخل ايران تعيينکننده بود.
وي در ادامه به بررسي نقش رسانهها در انتخابات پراخت و گفت: در مصاحبهاي طنزآلود گفتم اصليترين اتفاق در انتخابات، مسالهي تقلب بود و در زمان برگزاري انتخابات، معني ويژهاي پيدا کرد. تقلب از زماني اسم رمز شورش در ايران شد و به جاي نگاه فني در انتخابات، تبديل به رمز شورش شد و يک شورشي که در آن فعال شدن نيروها، لشگرکشي براي تقلب، تمرين پخش شدن مردم در خيابانهاي ايران شکل گرفت و در سال 76 با خاتمي از شاه عبدالعظيم به سمت پاسداران رفتيم و تمرين نگهداري گستردهي مردم در خيابان را کرديم. اين تمرين گسترده در چارچوب تقلب در انتخابات معنا پيدا کرد و ابزار اطلاعرساني به شکل sms، فيسبوک درآمد و شايد آنچه معاون دادستان تهران به عنوان انقلاب رنگي و مخملي عنوان کرد فکر ميکنم ظرفيتش وجود داشت اما نميدانم هدفش نيز وجود داشت يا نه. اگر اين ظرفيت در کشورهاي ضعيفتر از ايران بود ميتوانست عمل کند.
ابطحي افزود: رنگ سبز تبديل به رسانه شد و همه را به هم ربط ميداد و ساعت 10 شب جمعه بعد از رايگيري هنوز نتيجهي انتخابات مشخص نشده بود، مهندس موسوي با اعلام زودهنگام، پيروزياش در انتخابات را اعلام و آقاي خاتمي به وي تبريک گفت که اين اقدامات نشان ميدهد يک نوع تفاوت در بحث تقلب وجود دارد.
وي تاکيد کرد: تقلب واقعا در ايران وجود نداشت. در انتخابات قبلي فاصلهي کروبي و احمدينژاد کمتر از نيم ميليون راي بود. در عين حال خاتمي و وزارت کشور تلاش کردند کلمهي تقلب را به کار نبرند و آقاي خاتمي تخلف را پذيرفت اما هيچگاه از لفظ تقلب استفاده نکرد. من تعجب ميکنم اين وضعيت براي 11 ميليون اختلاف مطرح شود. دوستان ما 500 هزار نفر را به عنوان تقلب نپذيرفتند، چگونه 11 ميليون را تقلب ميدانند؟
ابطحي به مصاحبههاي صورت گرفته قبل از انتخابات از سوي افراد مختلف پرداخت و گفت: من در اين مصاحبه گفته بودم که تقلب در بدترين صورت بين يک تا 2 ميليون وجود دارد و اگر ما اين 2 ميليون را کنار بگذاريم کانديداي پيروز، اصلاحطلب خواهد بود و آراي احمدينژاد مشخص و محدود است و هرقدر از آراي ايشان کم شود به سبد اصلاحطلبان ريخته ميشود. اما ما اصلاحطلبان صداي همه را بايد ميشنيديم اما نشنيديم و صدايي را که ميشنيديم صداي همه نبود. برخي صداهاي بلند را ميشنيديم و صداهاي عمومي را نميشنيديم.

ابطحي در ادامه گفت: توهم مهندس موسوي، توهم بزرگي بود که در مرحلهي اول احساس کرد اين تقلب بين 11 ميليون آرا امکانپذير است و در جلسهي مجمع روحانيون مبارز مطرح شد که ما ظرفيت بالايي داريم و تخلفاتي را جمعآوري کردهايم که يکي از دوستان ما که قبلا وزير کشور بود گفت اگر تمام اين مدارک را شوراي نگهبان قبول کند 700 يا 800 هزار راي ميشود که من اين توهم بزرگ را دو سه ماه قبل از انتخابات در يکي از مصاحبههايم گفته بودم و موسوي را به هندوانه سربستهاي تشبيه کردم که اگر سر باز کند مشخص نيست چه ميشود که اين دليل توهمات ايشان بود.
وي ظرفيتهاي حمايت از مهندس موسوي را جدي ندانست و گفت: هرکسي براي خواست و ديدگاه خودش از مهندس موسوي حمايت ميکرد. شنبه بعد از انتخابات، هاشمي رفسنجاني، مهندس موسوي و خاتمي همقسم شدند تا پشت همديگر را خالي نکنند و همديگر را تنها نگذارند. در آنجا اين حمايت به دليل حمايت از موسوي نبود، حمايت از اتفاقي بود که دليل هرکس منافع خودش بود. آقاي موسوي کشور را نميشناخت اما آقاي خاتمي با تمام ارادتي که به ايشان دارم هويت کشور را ميشناخت، تمام اتفاقات، قدرت، رهبري، نظام امنيتي کشور را ميشناخت و به خاطر شکست در انتخابات از موسوي حمايت کرد که اين اقدام به نوعي خيانت به کشور است.هدف هاشمي رفسنجاني از اين حمايت در مرحلهي اول انتقام از احمدينژاد و در مرحلهي دوم انتقام از رهبري بود. دلايل اين توهمات در حمايت از مهندس موسوي متفاوت بود و هرکدام براي خودشان ديدگاهي جداگانه داشتند.
وي در ادامه به بررسي نهادينه شدن دموکراسي در ايران پرداخت و گفت: از اقدام آقاي خاتمي متاسفم که تمام ظرفيتها را به پاي مهندس موسوي ريخت. موسوي خودش ظرفيت اصلاحات را نداشت و جريان اصلاحطلبي تحقير شد و آقاي موسوي آن را نپذيرفت. من دوست نداشتم احمدينژاد رييسجمهور شود اما وقتي 11 ميليون اختلاف راي را ديدم به دموکراسي، مردمسالاري خيانت کرديم. به جاي اينکه يک پيام کوتاه تبريک به احمدينژاد به خاطر پيروزياش بفرستيم بهترين وضعيت کشور را که ميتوانست باعث سربلندي ايران شود از بين برديم.
ابطحي افزود: من طرفدار کروبي هستم. من از رفتن به يک تظاهرات غيرقانوني عذرخواهي ميکنم. مهندس موسوي در نامهاي به کروبي گفت من چيزي براي از دست دادن ندارم و تا آخر ايستادهام اما وقتي در جايگاهي قرار گرفت که 13 ميليون راي به وي اختصاص پيدا کرد اينگونه پيگير آشوب شد.
اما ايران، اسلام، انقلاب خيلي از چيزها را از دست داد و ما افتخار 40 ميليون راي را در دنيا مخدوش کرديم. توهم ديگر موسوي اين بود که خود را طرفدار جدي خط امام (ره) ميدانست و حتي گاهي اوقات طرفدارياش را از مقام معظم رهبري بيشتر ميدانست. اگر رهبر انقلاب نبود با اين همه مسائل، کشور را درک نکرده بود و رهبري يک گام به عقب مينشست امروز منطقه هلال ناامن عراق، ايران، افغانستان را داشتيم. ملت ايران از رهبر تيزهوش و سربازان بانام و بينام امام زمان که ايران را از شرايط بحران نجات دادهاند بهرهمند هستند و با خواست و ارادهي خودم علاقهمند بودم اين توضيحات را بدهم.
انتهاي پيام/